Meditatienet
 


 

 


meditatienet


Wijsheid en kracht in tijden van  Corona

Beluister HIER de gratis meditatie van Jellie Keuning.

Lieve mensen,

We leven in een bijzondere tijd. Covid-19 verplicht ons om stil te staan, op onze thuisplek en dicht bij ons gezin te blijven. En dicht bij onszelf. Zijn we niet te ver van huis geraakt? 

Ja, Covid-19 is een gevaarlijk virus, dat ook mensen die ons heel na staan heeft getroffen. Sommige mensen gaan eraan dood. Dat is heel verdrietig en angstig. Maar wat als we vanuit deze angst en ons verdriet op zoek gaan naar onze verborgen wijsheid en kracht?

Wij bieden je deze meditatie gratis aan. Hiermee nodigen we je uit om contact te maken met je innerlijke wijsheid, die is opgeslagen in je zero-chakra (of maanchakra), diep in de aarde. En met je hoogste inspiratie, die je in je achtste chakra (je zon) vindt. Laat je innerlijke wijsheid en je Goddelijke inspiratie je de weg wijzen naar een nieuwe manier van mens zijn, van leven. Nu, in deze crisis, maar ook als de crisis voorbij is. Een manier die meer in balans is met jezelf, met de aarde en met de wereld. Als we deze crisis kunnen zien als een uitdaging om het beter te doen, zijn de zieken niet voor niets ziek geworden en de doden niet voor niets gestorven.

En zie ook eens hoe snel de lucht en het water schoner worden en tegenstellingen tussen mensen naar de achtergrond verdwijnen! Kortom, wat kunnen we leren van deze crisis? 

We wensen je alle gezondheid, wijsheid en kracht toe in deze bijzondere tijd.

Opmerking: vanwege de maatregelen tegen verspreiding van Covid-19 kon ik (Wino) niet met een tas met apparatuur naar Jellie toe komen. Jellie heeft de meditatie thuis met haar mobiele telefoon opgenomen. De geluidskwaliteit is dan ook wat minder dan we zouden willen. Sommige woorden zijn misschien de eerste keer niet goed te verstaan. Maar als je weet dat het maanchakra ook zerochakra (nulde chakra) wordt genoemd en dat je dus een gouden maan moet visualiseren (en geen gouden haan, zoals ik de eerste keer deed), zul je een heel eind komen. Mocht je iets niet meteen verstaan: laat het los en ga gewoon verder.

 

        Je Hart als Kompas

      

  WoNo Productions

    ęTekst, spraak en opname: Jellie Keuning
    Mastering en productie: Wino Penris
    Maart 2020