Wino Penris

 

 

 

 

 

Coaching

 

 

 

 

 

Intuïtieve ontwikkeling

SOUL EMPOWERMENT

6 oktober 2018. Dagworkshop Soul Empowerment. 
Thema: geld: een goede dienaar maar een slechte meester!

 “Geld en spiritualiteit: gaat dat wel samen?” Deze vraag kregen we, in verschillende varianten, toen we mensen begonnen te vertellen over deze workshop. Dat is mooi, want daarmee zitten we eigenlijk al meteen midden in de workshop! En om maar gelijk met de deur in huis te vallen: natuurlijk gaan geld en spiritualiteit samen! Geld is een heel belangrijke vorm van energie en energie is de brandstof van de ziel. Zonder energie kan de ziel zich niet manifesteren.
Juist omdat geld een negatieve bijklank heeft voor veel spirituele mensen, vinden we het belangrijk om daar aandacht aan te besteden. En ja, geld is een middel, geen doel!

Waar gaat de workshop over?
Welke rol speelt geld in jouw leven? Wat voor beelden roept het woord ‘geld’ bij jou op? Welke emoties? Ga eens na voor jezelf: heb je genoeg geld of heb je er genoeg van? Brandt het geld in je zakken? Word je er gelukkig van? Heb je altijd te weinig geld? Voel je je schuldig? Heb je schulden? Of heb je wel geld, maar op de bank of belegd, weggezet voor later? Word je bang als je weinig geld hebt? Of juist als je veel geld hebt? Heb je een afkeer van geld? Maakt geld je verdrietig?

Op deze dag ga je onderzoeken wat jouw relatie met geld is en hoe je die relatie gezonder kunt maken. Zodat je je dromen kunt realiseren…. kunt creëren!

Locatie: Centrum Milarepa Zwolle
Prijs: 195 Euro.  Bij aanmelding voor 22 september 25% korting!
Aanmelden via: Ik meld mij aan voor deze workshop

 (volledige url: https://www.milarepatoren.nl/shop/2-251/cursussen-en-workshops/soul-empowerment-workshop-34geld34/)2 februari 2019. Start tweejarige cursus Soul Empowerment.

Met Soul Empowerment werk je niet alleen aan vergroting van je bewustzijn en je spirituele diepgang, maar ook aan je vaardigheden om zaken voor elkaar te krijgen. Zo werk jij aan daadwerkelijke verbeteringen in je leven. Diepgang en daadkracht, binnenwerk en buitenwerk, spiritueel en gegrond!

Soul Empowerment! Intentie + energie = vormkracht!

Deze opleiding is gezamenlijk ontwikkeld door Brenda Wielders en John Kenter van Centrum Milarepa in Zwolle en Wino Penris

Meer informatie

Je hebt al best veel aan bewustzijnswerk en energiewerk gedaan of je bent hoogsensitief geboren. Je neemt een heleboel waar, maar je hebt het gevoel dat je nog niet alles precies kunt duiden. Welke informatie komt waar vandaag en welke ‘bron’ is te vertrouwen en welke niet? En wat kun je ermee? Misschien heb je het gevoel dat je anderen heel goed kunt helpen met hun vragen, maar dat je zelf toch maar steeds weer met je eigen vragen blijft worstelen. Maar het kan ook zijn dat je gewoon nieuwsgierig bent naar meer of dat je gewoon beter wilt snappen hoe het allemaal in elkaar grijpt.

Even een greep uit de vele vragen waar je in de opleiding jouw antwoord op kunt vinden: Hoe kan ik zorgen dat ik goed in mijn eigen energie blijf? Hoe kan ik weten of iets dat ik waarneem over mezelf gaat of over de ander? Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten tussen dromen, mediteren, readen, leaden en channelen? Wat is het verschil tussen gevoel en intuïtie? Wat gebeurt er precies bij een familieopstelling? Hoe communiceren bomen met elkaar? Hoe kan ik affirmaties gebruiken om dingen te realiseren en wat is daar allemaal nog meer voor nodig? Enzovoort en zo verder.

In de tweejarige opleiding Soul Empowerment onderzoeken we hoe dit allemaal in elkaar zit en hoe je die inzichten kunt inzetten om prettiger en gelukkiger te leven. We werken daarbij vanuit bepaalde inzichten en technieken aan concrete thema’s. En gedurende de twee jaar werk je ook aan je eigen persoonlijke thema.

In de opleiding Soul Empowerment leer je eerst herkennen en begrijpen wat er in bepaalde voor jou lastige situaties precies met je gebeurt en wat je kunt doen om goed in je eigen energie te blijven en stevig met beide voeten op de grond te blijven. Energetische hygiëne, noemen we dat. 

En je leert te onderscheiden waar de informatie vandaan komt die je ‘te binnen schiet’: Uit je eigen rationele brein, je onderbewuste geheugen, je intuïtie, van andere mensen, uit de historie of vanuit een ‘hogere bron’. en je leert die informatie interpreteren en op waarde schatten. Je leert het zuivere onderscheiden van het onzuivere. Kortom, je leert om te gaan met verschillende kennisvelden. Dat is fijn voor je dagelijkse leven en nodig voor de dingen die we in het vervolg van de opleiding gaan doen.

Je leert tijdens de opleiding jezelf beter kennen, doordat je een nieuwe manier van kijken aangeleerd krijgt. En je krijgt in ieder geval één opstelling waarin we een persoonlijk thema van jou uitwerken. Je leert je eigen verborgen thema’s en beperkende overtuigingen kennen. Je wordt vaardiger in het omgaan met jezelf en met andere mensen. Je leert leven vanuit daadwerkelijke aandacht en compassie. Voor jezelf, voor de ander, voor de wereld en voor de aarde. Je leert ook om op het juiste moment om leiding en begeleiding vanuit het hogere te vragen.

Je krijgt meer inzicht in de mechanismen rond succes en falen: wat maakt dat iets lukt en wat maakt dat iets anders niet lukt en hoe kun je dat beïnvloeden?

En je werkt gedurende de twee jaar aan een persoonlijk project, waar je al deze inzichten op gaat toepassen. Zodat het niet blijft bij het opdoen van kennis en het aanleren van vaardigheden, maar je een daadwerkelijke verbetering in je leven gaat creëren.

En, oh ja! We gaan ook veel plezier met elkaar maken en lachen! Humor en plezier zijn enorme creatieve krachten!

Trainers: Wino Penris, Brenda Wielders, John Kenter                  

Startdatum: Zaterdag 2 februari 2019

Locatie: Centrum Milarepa Zwolle